Elektrisch
Nissan Leaf – 100% Flex Electric

Elektrisch
Nissan Leaf – 100% Flex Electric

per-day-rate
Prijs per dag
€ 80,00 / dag
per-hour-rate
Vrije km per dag
100 km € 0,15 per extra km
Nu reserveren
Details van uw reservering
Let op:
- Wij werken met kalenderdagen; 1 huurdag loopt van 9.00u tot 8.00u de volgende dag.
- De borg bedraagt € 300,- plus de verwachte huursom, te voldoen bij ophalen per pin of creditcard.
 tom tom navigatie(€ 7,50 per dag) kinderstoel (€ 10,00 per dag) stoelverhoger kind (€ 5,00 per dag) steekwagen (€ 7,50 per dag) verhuisdekens (€ 2,50 per dag) verhuisdekens (€ 5,00 per stuk - koop) verhuisdozen (€ 2,50 per stuk - koop) garderobedoos (€ 19,50 per stuk - koop) spanbanden (€ 5,00 per set - koop)

Details van deze auto

100% Elektrisch
5 zitplaatsen
Airco
Handgeschakeld
5 deurs
Navigatie
Radio / CD speler
Flex Car Rent start met verhuur van de elektrisch Nissan LEAF in Brabant

Daarmee is Flex Car rent de eerste autoverhuurder in Brabant die deze volledig electrische auto aanbiedt voor zowel dagverhuur als (short)lease.

De LEAF is de perfecte auto voor stadscentra, vanwege het ontbreken van uitlaatemissie en door zijn uitstekende rijeigenschappen. Maar ook vindt Flex Car Rent het belangrijk dat mensen via deze huurmogelijkheid de kans krijgen om een elektrische auto te ervaren in het dagelijkse gebruik.
De auto heeft een actieradius van 175 kilometer en wordt gehuurd met 2 laadkabels; 1 voor het normale stopcontact en 1 voor de snelladers op openbare gelegenheden.

Flex Car Rent is een pionier op het gebied van duurzame mobiliteit en wil met de verhuur van de LEAF een bijdrage leveren aan het terugdringen van de schadelijke uitlaatgassen.

Alle prijzen altijd inclusief

Uniek in Brabant zijn onze all-in tarieven. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!

Voor alle reserveringen hanteren wij de Algemene Voorwaarden van BOVAG.

Compleet uitgerust op weg

Alle opties en accessoires zijn te huur in combinatie met een auto, bestelwagen of personenbus. U kunt de gewenste opties aanvinken in het reserveringsformulier.

Kinderstoel
€ 10,00 per dag
Stoelverhoger kind
€ 5,00 per dag